Tweedehands fietsen

Verkoop

Krol Wielersport te Groningen is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands racefietsen. Wij vinden duurzaamheid en hergebruik van materialen een belangrijk thema. Daarom geven we graag een nieuw leven aan kwalitatief goede producten.

In de winkel hebben we een ruim assortiment aan fietsen te koop in allerlei maten. Prijzen variëren van €500,- tot €700,-. Onze prijssetting maakt het laagdrempelig om te beginnen met wielrennen; bovendien stellen we je nieuwe fiets volledig af op maat tijdens een bikefit. De bikefit zit bij de prijs van de fiets in, mocht tijdens het afstellen blijken dat er bijvoorbeeld een ander stuur of zadel nodig is dan monteren we dat ter plekke op de fiets, zonder extra kosten.  In de winkel kunnen we samen een  geschikte fiets voor je uitzoeken en een afspraak maken om deze naar wens af te stellen, zodat je comfortabel de weg op kunt.

Accessoires

Beginnen met fietsen is niet goedkoop, de missie van Krol Wielersport is echter om het zo betaalbaar mogelijk te maken. Bij de accessoires die we aanbieden (denk aan fietsschoenen, helmen, fietskleding en een zadeltas met reparatie kit) zoeken we altijd naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Onze accessoires zijn nieuwe producten die we tegen een scherpe prijs aanbieden.

Opbouw

Naast het aanbod in complete racefietsen hebben we ook een groot aanbod in frames die volledig naar uw wens kunnen worden opgebouwd.